ЖИТТЯ

Загарбники залякують та арештовують працівників ЗАЕС

Росіяни вдаються до затримань працівників ЗАЕС. Часто вони відмовляються співпрацювати та мають проукраїнські погляди. Також деякі люди зникають обо знаходяться під вартою без зв’язку з зовнішнім світом. Людей заарештовують просто на вулицями міста.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення Медіа Центру Енергодару.

Серед тих, хто пережив свавільні затримання та насильницькі зникнення, були посадовці, колишні правоохоронці, волонтери, працівники освіти й медицини, підприємці, фермери, працівники ЗАЕС, студенти та священники. Людей арештовували на робочих місцях, на вулиці або блокпостах.

Арешти вдома часто відбувалися після обшуків, які проводилися в межах «рейдів» через нібито підтримку української влади. Обшуки у будинках часто проводилися в агресивній манері, при цьому росіяни псували обо вилучали цінне майно або особисті речі. Часто додається насильство та залякування.

Раніше ми повідомили про те, що за час повномасштабного вторгнення Запорізька АЕС вісім разів переходила у аварійний режим. Також загарбники використовують ЗАЕС як майданчик для обстрілу Нікопольщини.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас