ЖИТТЯ

Тіло виніс на узбіччя дороги: 31-річний мешканець Дніпропетровщини до смерті забив 21-річну знайому

На Дніпропетровщині поліцейські затримали 31-річного чоловіка. Він забив до смерті 21-річну дівчину. Аби приховати злочин, інсценував загибель від ДТП. Тіло постраждалої злочинець виніс на узбіччя дороги та втік.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби Поліції у Дніпропетровській області.

13 грудня близько 8:00 до поліції повідомили, що в одному з селищ Кам`янського району виявили тіло 21-річної жінки з тілесними ушкодженнями. Правоохоронці за декілька годин встановили обставини злочину та затримали злочинця.

Подія трапилась 11 грудня. Жінка перебувала у гостях, де в неї виник конфлікт з 31-річним чоловіком. Чоловік напав на дівчину та сильно побив, після пішов спати у сусідню кімнату. Наступного дня тіло загиблої виніс на узбічча дороги.

Чоловіка затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому повідомили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України та обрали запобіжний захід-тримання під вартою.

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині 28-річна жінка побила та обікрала чоловіка прямо на зупинці. Також на Дніпропетровщині 25-річний чоловік розбив скло та накинувся з кулаками на власника авто.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас