ЖИТТЯ

Стало відомо, як хакерам вдалося атакувати “Київстар”

12 грудня хакери атакували “Київстар”. Це зробила російська група. Хакерам вдалося зламати захист завдяки обліковому запису одного із співробітників компанії. Так пони потрапили до українського мобільного оператора

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на Інформатор Дніпро.

Президент компанії “Київстар” Олександр Комаров в ефірі національного телемарафону розповів подробиці. Він повідомив, що наразі тривають слідчі дії по даній справі.

Комаров відзначив, що питання не в технологіях. Справа в тому, що в будь-якій організації можуть бути люди, які “умовно наводять російські ракети або віддають свої паролі, тому що добре працюють соціальні інженери”.

Раніше ми повідомили про те, що у роботі мобільного оператора Kyivstar стався масштабний збій. І про те, що мобільний оператор спростував інформацію про витік даних клієнтів. Інформатор Дніпро написав про те, що у «Київстарі» повідомили про відновлення роботи та компенсації. Також читайте, за скільки дніпряни продають стартові пакети Vodafone та lifecell на OLX. І про те, як шахраї наживаються на хакерській атаці на “Київстар”.

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас