ЖИТТЯ

Смартфони Samsung Galaxy, що будуть актуальні у 2024 році

Напередодні новорічних свят виникає бажання потішити близьких людей дорогими подарунками. Якщо спитати майже кожну пересічну людину, що вона хотіла б отримати під новорічною ялинкою, багато хто скаже, що мріє про новий смартфон. Насправді це річ, без якої важко обійтися у сучасному світі. Вибір на полицях магазинів вражає. Одними з найпопулярніших в Україні є смартфони Samsung Galaxy, купити які можна у широкому ціновому діапазоні від трьох до майже 80 тисяч гривень. Яка ж серія смартфонів Samsung зберігатиме актуальність і в прийдешньому 2024 році?

Смартфони Samsung 2023 року до 10 тисяч гривень

Рік, що минає, став дуже плідним для південнокорейської компанії. Якщо ваш бюджет на купівлю нового смартфона Samsung складає до десяти тисяч гривень, варто звернути увагу на наступні моделі:

  • Samsung Galaxy A05 – базовий смартфон за ціною від п’яти тисяч гривень. Тут є все необхідне для ваших повсякденних завдань. 6,7-дюймовий екран, доволі потужний процесор MediaTek Helio G85, 4 Гб оперативної пам’яті, чудові камери 50+2 Мп, батарея 5000 мАг зі швидким заряджанням 25 Вт;
  • Samsung Galaxy A14 – більш просунутий смартфон бюджетної категорії, що також вразить покупців продуктивним процесором, великим 6,6-дюймовим екраном. Але його фішка – це основна камера з трьох модулів 50+5+2 Мп. А також селфі камера 13 Мп. Ціна, в залежності від конфігурації, складає від 5999 до 6699 гривень;
  • Samsung Galaxy M14 – ще одна новинка, року, що минає. Смартфони Самсунг М-лінійкі призначено для покупців, що на перше місце ставлять автономність. Батарея 6000 мАг дозволить використовувати ваш новий телефон Самсунг впродовж усього для без пошуків найближчої розетки. Інші характеристики також доволі потужні для своєї ціни від 6699 гривень.

А ось найкращим смартфоном Samsung Galaxy у категорії до 10 тисячі гривень можна з повною впевненістю назвати Samsung A24. Він приверне вашу увагу завдяки великому та яскравому AMOLED екрану та оперативній пам’яті 6 Гб. Це ідеальний смартфон для користувача, якому потрібен потужний пристрій для повсякденних завдань, ігор та селфі.

Найкращі зі смартфонів Самсунг від 10 тисяч гривень

Південнокорейська компанія посідає перше місце у світі з продажів, завдяки тому, що пропонує великий вибір смартфонів на будь-який гаманець. Якщо ви дійсно бажаєте купити телефон з передовими характеристиками, пропонуємо невеличкий рейтинг з найпопулярніших моделей середнього сегмента:

  • Samsung Galaxy S21 FE – народний флагман 2021/22 років, що досі посідає місця у топі;
  • Samsung A34 – потужний та стильний смартфон з кращими камерами та AMOLED дисплеєм;
  • Samsung A54 – вибір покупців, які шукають ідеальний баланс між вартістю та продуктивністю;
  • Samsung Galaxy S22 – флагман 2022 року з найкращими характеристиками та захищеним корпусом.

Безперечно, лінійка Samsung S23 – це найкраще, що світ бачив у 2023 році. Якщо ж вважаєте, що флагман занадто дорогий, вже стартували попередні замовлення на Samsung S23 FE. Fan Edition – це спеціальна серія відносно недорогих смартфонів Самсунг, що за своїми параметрами майже повністю копіюють флагманську лінійку. Що цікаво, корпус смартфона відповідає стандарту IP68, а завдяки потужному процесору та оперативній пам’яті 8 Гб він ідеально підходить для режиму багатозадачності та завантаження найвимогливіших ігор.

 

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас