ЖИТТЯ

Викрав та побив знайомого: затримали мешканця Кривого Рогу який 8 років переховувався від поліції

Поліцейські Одеси та Кривого Рогу затримали підозрюваного у скоєнні двох тяжких злочинів. 30-річний чоловік, у складі злочинної групи, викрав та побив чоловіка. Злочинця вдалось затримати через 8 років.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби поліції у Дніпропетровській області.

Злочин стався 2015 року у Кривому Розі. Зловмисники домовились про зустріч з 29-річним знайомим. На призначеному місці, вони силою посадили чоловіка в автомобіль, вивезли у лісосмугу та побили металевим предметом.

За даним фактом були відкриті кримінальні провадження за ч. 2 ст. 146 (незаконне позбавлення волі або викрадення людини) та ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Двох злочинців затримали, у серпні 2022 року їм винесли вирок. Третій переховувався 8 років.

9 грудня 2023 року правоохоронці встановили, що зловмисник переховується у Одесі. На підставі ухвали Довгинцівського суду його доставили до Кривого Рогу. 10 грудня йому обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині під час комендантської години затримали 35-річного чоловіка з наркотиками та зброєю. Також мешканець Дніпропетровщини зберігав арсенал зброї вдома та в автомобілі.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас