ВЛАДА

Під Нікополем четверту добу з собакою та квадрокоптерами шукають зниклу 61-річну жінку

Вже четверту добу поспіль у Нікопольському районі шукають безвісно зниклої Ольгу Третяк. Жінка пішла з дому 6 грудня та до теперішнього часу не повернулася. Вона мешкає у селі Шевченково.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на відділ комунікації поліції Дніпропетровської області.

До пошуків 61-річної Ольги Третяк долучились не тільки поліцейські, а й інспектори кінологічного центру разом зі службовою німецькою вівчаркою на ім’я Більд. На допомогу прийшли і не байдужі люди.

Правоохоронці обійшли всі домівки жителів села, покинуті будівлі, лісопосадки та територію вздовж русла річки. Крім того, пошук ведуть інспектори відділу аеропідтримки. За допомогою квадракоптеру вони обстежили територію навколо села, поля та всі околиці населеного пункту.

Жінку розшукують з кінологами

Жінку розшукують з кінологами

Наразі місце перебування жінки залишається невідомим. Тож, пошукові заходи тривають. Усім, хто долучився до пошуків жінки, дякують і нагадують її прикмети:

На вигляд жінці 60 – 65 років, зріст 160 см, очі блакитні, волосся коротке сиве.

Була одягнена: чорні штани, темно-червона шапка, синя куртка, рожеве взуття.

Зникла жінка – інвалід 2 групи, кульгає. Якщо ви володієте будь-якою інформацією про її місце перебування, прохання повідомити до поліції або за телефонами: “102”, (099) 490-26-39, (095) 075-07-90.

Раніше ми повідомили про те, що під час комендантської години троє дівчат з навігатором проводжали подругу з Дніпра до Нікополя. І про те, що шахраї від імені Сергія Лисака пишуть волонтерам з проханням про допомогу. Також ми писали про те, як не потрапити на гачок шахраїв, які маскуються під благодійників.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас