Нікополь До сайту

Umall – маркетплейс твоєї Країни

В Україні добре розвинений ринок маркетплейсів. Вони є зручними як для покупців, так і для продавців. Торговий майданчик Umall – сучасна альтернатива існуючим маркетплейсам. Можна продавати і користуватись всіма перевагами сервісу безкоштовно.

Реклама

В чому плюси Ukrainian Mall?

Маркетплейс Umall має гнучку систему оформлення та оплати товару. Можна вибрати спосіб доставки, починаючи від звичайного отримання та закінчуючи терміновими посилками. Для продавців інтернет – майданчик також пропонує вигідні умови:

На сайті продавці створюють свої профілі, додають описи товарів, фотографії та ціни.  Можна здійснювати контроль та керувати продажами через особистий кабінет.

Товари на будь-який смак і гаманець

Торговий майданчик не орієнтований на конкретні компанії чи сегменти ринку. Тут розміщується найрізноманітніший товар. Можна знайти наступні товари для будівництва і ремонту в цьому розділі :

Реклама

Досить зручно, адже всі товари для будівництва і ремонту https://umall.ua/catalog/stroitelstvo-i-remont-iaqxx2bk/ розбиті на окремі категорії, в залежності від призначення.  Всі товари на сайті можна замовити з доставкою по Україні.

Ключове завдання маркетплейсу – організація зручного пошуку товарів та послуг для користувачів та збільшення продажів для інтернет-підприємців. Якщо ви хочете скористатися цією можливістю, залишайте заявку на створення інтернет-магазину. Переконайтеся самі у перевагах співпраці з маркетплейсом Ukrainian Mall.

Реклама

Рекламний матеріал