ЖИТТЯ

Начальника управління та бухгалтера виконкому Криворізької міськради підозрюють у розтраті 4,5 мільйонів гривень на закупівлі генераторів

Начальнику управління та бухгалтеру виконкому Криворізької міської ради повідомили про підозру. Вони закупили генератори за завищеною ціною. Їм інкримінують розтрату чужого майна за попередньою змовою групою осіб в особливо великих розмірах. 

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби Дніпропетровської обласної прокуратури.

За даними слідства, підозрювані, були уповноваженими щодо організації публічних закупівель. вони закупили 50 генераторів для ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій у Кривому Розі за завищеною ціною. При цьому вони проігнорували, що комерційна пропозиція учасника перевищувала у 2 рази ринкову вартість. Внаслідок цього завдано збитків на суму майже 4,5 мільйона гривень.

Під час обшуків у приміщеннях виконкому міськради правоохоронці вилучили документацію, яка підтверджує злочинну діяльність. На зараз вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою та відсторонення їх від займаних посад.

Раніше ми повідомили про те, що в “Пункти незламності” Нікополя, Марганця і району передали станції Starlink. Також про те, що громади Дніпропетровщини отримали 50 станцій Starlink.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас