ВЛАДА

Ворог масово атакував Україну: 8 ворожих “Шахедів” збили вночі над Дніпропетровщиною

Ввечері, 28листопала, в області працювала ППО. Наші оборонці неба знищили 8 безпілотників. “Шахедів” збили в Павлоградському, Новомосковському, Криворізькому та Дніпровському районах. Гарно спрацювали військові з ПвК «Схід».

Про це повідомляють голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук та голова ДніпроОВА Сергій Лисак, — передає Інформатор.

Вночі агресор обстріляв Нікополь і район з важкої артилерії. На щастя, ніхто не постраждав.  Фахівці оглядають місця вибухів.

В межах інших громад району ніч минула без обстрілів та надзвичайних ситуацій.

Атака по Україні

Загалом у ніч на 29 листопада противник атакував Україну ударними БпЛА типу “Шахед” з напрямку Приморсько-Ахтарськ та керованими авіаційними ракетами Х-59 з повітряного простору окупованої Херсонщини. Про це повідомляє командування Повітряних Сил Збройних Сил України.

Усього в ударі було задіяно 21 ударний БплА “Шахед-136/131” та 3 керовані авіаційні ракети Х-59.

Основний напрямок удару безпілотників була Хмельниччина. Ракети прямували на південь країни.

Повітряний удар тримали винищувачі, зенітні ракетні підрозділи та мобільні вогневі групи Повітряних Сил та Сил оборони України.

В результаті усі ворожі ударні БпЛА були знищені в межах Одеської, Миколаївської, Дніпропетровської, Київської, Херсонської, Запорізької та Хмельницької областей. Також знищено дві керовані авіаційні ракети на Миколаївщині. Третя, на щастя, не досягла бажаної цілі.

Раніше ми повідомили про те, що у Нікополі під час артилерійського обстрілу поранення отримали 67-річний та 31-річний чоловіки. Також про те, що поліція Нікополя показала відео з квартири, куди влучили уламки снарядів. І про те, що 27 листопада ворог шість разів бив по Нікополю і району: постраждала 51-річна жінка. Поліцейські Нікополя доставили її до лікарні. 

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас