Нікополь До сайту

14 дітей з Нікополя провели два тижні у таборі на Закарпатті

14 дітей шкільного віку захисників України відпочили у філії «Арніка». Відпочинок тривав два тижні — з 13 по 26 листопада. Дітлахи веселились, відпочивали та ходили на різноманітні екскурсії.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби Нікопольської міської ради.

Реклама

Протягом зміни проходили цікаві розважальні конкурси. Найактивніші відпочиваючі отримували нагороди. Найбільше дітям сподобалися та запам’яталися екскурсії: до водоспадів Шипіт, до реабілітаційного центру бурого ведмедя, музею народної архітектури та побуту «Старе село».

Також була подорож до замку у селищі Чинадієві, який колись слугував резиденцією та мисливським будинком для шляхетної родини графів Шенборнів, а зараз є пам’яткою історії і архітектури. Крім того, відвідали бункер Лінії Арпада у Верхній Грабівниці Мукачівського району – найпотужнішу оборонну лінію, що створювалася угорськими військами в Східних Карпатах.

14 дітей з Нікополя провели два тижні у таборі на Закарпатті

Раніше ми повідомили про те, що спортсмени Покрова здобули призові місця на Чемпіонаті України зі спортивної акробатики. Також боксери з Нікополя показали гарний результат на обласному чемпіонаті.

Реклама

Анна Томілова