ЖИТТЯ

Загиблий та поранені через обстріл у Нікополі: подробиці від прокуратури та поліції

У Нікополі черговий ворожий обстріл фіксують поліцейські. Зранку загарбники вбили чоловіка та поранили двох жінок. Наразі рятувальники обстежили пошкоджений будинок. На щастя, більше потерпілих не виявлено. За фактом обстрілу прокуратура вже розпочала досудове розслідування. 

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на пресслужбу районного управління поліції Нікополя та на пресслужбу Дніпропетровської обласної прокуратури.

За даними слідства, 28 листопада військові рф обстріляли Нікополь з артилерії. Вони поцілили по п’ятиповерховому будинку. Внаслідок атаки 63-річний чоловік загинув. Двоє жінок, яким 65 та 63 роки отримали осколкові поранення. Їх госпіталізували та в стані середньої тяжкості.

У місті пошкоджені приватні та п’ятиповерхові житлові будинки, лінії електропередач.

Прокуратурою розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

Загиблі та поранені через обстріл у Нікополі

Загиблі та поранені через обстріл у Нікополі

Раніше ми повідомили про те, що ворог шість разів бив по Нікополю і району: постраждала 51-річна жінка. Поліцейські Нікополя доставили її до лікарні. І про те, що вночі ворог вдарив ракетою по Кривому Рогу та гатив з артилерії по Нікопольщині.

 Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас