НОВИНИ

Надвечір у Нікополі буде ожеледиця та налипання мокрого снігу: яку погоду очікувати найближчими днями

26 листопада синоптики прогнозують подальше погіршення погоди в Дніпропетровській області. Протягом дня пройдуть значні опади у вигляді мокрого снігу та дощу. Пориви південно – східного вітру 15 – 20 м/с. Надвечір буде ожеледиця та налипання мокрого снігу.

Завтра попереджають про хуртовину і замети. Такі умови відповідають помаранчевому рівню небезпеки. Про це повідомляє Інформатор з посиланням на повідомлення пресслужби головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

26 та 27 листопада активний циклон із південного заходу Європи принесе серйозне ускладнення погоди: сніг, мокрий сніг, на південному сході скоріше – дощі, в багатьох областях місцями сильні опади, хуртовини, ожеледиця, налипання мокрого снігу і навіть снігові замети. Хіба що західні області оминуть бурхливі погодні події, там буде значно спокійніше. Про це повідомляє синопткиня Наталя Діденко.

26 листопада: хмарна погода. Значний мокрий сніг та дощ, з переходом у другій половині дня у значний дощ. Вночі місцями ожеледь та налипання мокрого снігу. На дорогах ожеледиця. Вітер південно – східний, 7 – 12 м/с, пориви 15 – 20 м/с. Температура повітря по області вночі від 1° морозу до 4° тепла. Вдень 5 -10° тепла.

27 листопада: хмарна погода. Вночі помірний, вдень невеликий сніг, сильна хуртовина, снігові замети. На дорогах  ожеледиця. Вітер південно-західний, 7 – 12  м/с, пориви 17 – 22 м/с. Температура повітря протягом доби буде 1 – 6° морозу.

28 листопада: хмарно з проясненнями. Вночі місцями невеликий сніг, вдень без істотних опадів. Вітер південно – західний, 7 – 12 м/с, вночі місцями пориви 15 – 20 м/с. Температура повітря вночі  2 – 7° морозу, вдень 0 – 5° тепла.

Синопткиня Наталя Діденко відмічає, що  активні циклони активно працюють, але швидко змітаються. І це хороша новина. А поки що водіям та пішоходам слід бути обачними. Виїжджайте тільки на «перевзутому» авто, тримайте дистанцію, переходьте дорогу по зебрі.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас