ЖИТТЯ

“Потрібно бути готовими до великих російських атак та блекаутів”, – Євген Євтушенко

В ніч на 25 листопада, росіяни запустили рекордну кількість БпЛА типу “Shahed”. Всього зафіксували близько 75 безпілотників, які летіли Україною. Такий масований нічний наліт БпЛА може свідчити про підготовку до атак крилатими ракетами.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення голови Нікопольської РВА Євгена Євтушенко.

Росіяни шукають шпарини в системі ППО України за допомогою відносно дешевих БпЛА, щоб потім запустити безпечними маршрутами свої ракети. Тривала відсутність атак великою кількістю крилатих ракет може свідчити про їх накопичення для атак.

Мешканцям Нікополя та району потрібно бути готовими до великих російських атак, блекаутів, відсутності зв’язку та електроенергії. Важливо мати свічки, заряджені повербанки. Уточніть адреси пунктів Незламності, та відпрацюйте з рідними алгоритм дій при відсутності світла, мобільного зв’язку та доступу до мережі “Інтернет”.

“Окремо ще раз дякую мешканцям Нікопольського і сусідніх районів за інформацію про рух БпЛА “Шахед” надану протягом ночі. Важливо закрити для окупантів всі можливі шпарини в небі над Нікопольщиною”, – пише Євген Євтушенко.

Раніше ми повідомили про те, що протягом дня під ворожим вогнем перебував Нікополь та Марганецька громада. Також протягом минулої ночі ворог двічі обстрілював Мирівську та Марганецьку громади.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас