ЖИТТЯ

Затримали на місці злочину: у Нікопольському районі чоловік до смерті забив співмешканку кочергою

8 листопада, близько 17:00, до поліцейського громади надійшло повідомлення від мешканця одного з сел району. Чоловік повідомив, що у сусідньому будинку сталось вбивство. На місці події поліцейський виявив у тіло жінки з чисельними травмами голови та тулуба. Поряд знаходився співмешканець

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби головного управління Національної поліції у Дніпропетровській області.

Правоохоронця з’ясували, що близько 16:00 між 48-річною жінкою та її співмешканцем сталась сварка через ревнощі. Конфлікт переріс у бійку, чоловік не зупинився та продовжив бити жінку металевою кочергою. Від отриманих травм жінка померла.

Після скоєного чоловік пішов до брата у сусідній будинок та все розповів. Останній викликав офіцера громади та показав місце вчинення злочину. Слідчі вилучили знаряддя злочину і направили їх на експертне дослідження.

Чоловіка затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. 9 листопада йому повідомили про підозру за ч. 1 ст. 115 (вбивство) Кримінального кодексу України. Підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині 64-річний чоловік вдарив знайомого ножем через ревнощі до колишньої дружини. Також на Дніпропетровщині 34-річний чоловік на узбіччі дороги до смерті побив співмешканку.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас