ЖИТТЯ

На Дніпропетровщині 32-річний чоловік напав на поліцейського з ножем

27 жовтня у Павлограді наряд поліції виїхав за викликом про хуліганство. Прибувши, правоохоронці побачили роздягнутого чоловіка. Він поранив себе у живіт та погрожував себе покалічити

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби Національної поліції у Дніпропетровській області.

Правоохоронці спілкувались з пораненим чоловіком, та він поводив себе агресивно. Поліцейські спробували забрати у нього ніж та заспокоїти, та чоловік завдав поліцейському ножове поранення обличчя. Щоб припинити дії нападника правоохоронці застосували табельну зброю та вистрелили йому у ногу. Хуліган продовжив махати ножем та поранив себе у шию.

32-річного чоловіка доставили до лікарні та затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому загрожує кримінальна відповідальність в порядку ст. 348 Кримінального кодексу України (посягання на життя працівника правоохоронного органу). Слідчі дії тривають. Поліцейському надана необхідна медична допомога.

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині 49-річний чоловік жорстоко вбив знайомого. Також на Дніпропетровщині 17-річний хлопець під час сварки до смерті побив вітчима.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас