ЖИТТЯ

На Дніпропетровщині 17-річний підліток вбив чоловіка під час святкування власного Дня народження

У Дніпропетровській області 17-річний хлопець вбив 47-річно чоловіка. Після скоєного він намагався втекти, втім його затримали правоохоронці. Підлітку загрожує до 15 років ув’язнення. 

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби Національної поліції у Дніпропетровській області.

Повідомлення про виявлення тіла, в одному з будинків села Миколаївка Дніпровського району, поліція отримала 18 жовтня. На тілі 47-річного власника помешкання були численні ушкодження. Того ж дня затримали і 17-річного нападника.

Конфлікт між ними виник під час святкування Дня народження підлітка. Хлопець наніс 47-річному чоловіку численні удари по тілу, від яких той помер.

Поліцейські затримали зловмисника в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та 19 жовтня йому про підозру у вчинені кримінального правопорушення передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. За клопотанням слідчого суд арештував неповнолітнього вбивцю. Триває досудове розслідування.

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині 40-річний чоловік до смерті побив знайомого. Також на Дніпропетровщині 45-річний чоловік до смерті побив рідну матір.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас