Нікополь До сайту

Спрямували ракети, били артилерією і дронами: як минув день у Нікополі та області

У четвер, 19 жовтня, загарбники знову спрямували ракети на область. Були влучання у Дніпровському районі. Внаслідок атаки сталася пожежа і горіла суха трава. На щастя, люди не постраждали. По Нікополю району ворог бив з артилерії та атакував дронами. 

Про це повідомляють голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук та голова ДніпроОВА Сергій Лисак, а також мер Нікополя Олександр Саюк, передає Інформатор.

Реклама

Також за день ворог тричі бив по Нікопольському району. Два рази по Марганецькій громаді. Атакували з дронів-камікадзе та артилерії. Під обстрілами опинився й сам Нікополь. По місту загарбники випустили близько двох з половиною десятків снарядів.

Спрямували ракети

Били артилерією і дронами

На щастя, люди не постраждали

Також за день ворог тричі атакував Нікопольський район

Внаслідок атаки сталася пожежа

По Нікополю випустили близько двох з половиною десятків снарядів

В результаті було пошкоджено гімназію, клуб та інфраструктурний об’єкт. Загалом в районі побиті 10 будинків місцевих і 5 господарських споруд. А ще – 2 автівки, з десяток сонячних панелей та лінії електропередач. В інших громадах області день минув спокійно.

В інших громадах області день минув спокійно

Загарбники знову спрямували ракети на область

Нагадаємо, 18 жовтня, ворожа ракета впала на житловий квартал у передмісті Дніпра. Загинула жінка і поранені люди. Фото та відео з місця події оприлюднили рятувальники й поліція. Також, вночі 18 жовтня, росіяни вдарили ракетою по Запоріжжю. Двоє людей загинули, ще троє зникли безвісти.

Реклама

Під обстрілами опинився й сам Нікополь

Альона Антонова