ЖИТТЯ

На Дніпропетровщині 35-річний чоловік під час сварки убив сестру

У Кам’янському 35-річний чоловік під час сварки убив сестру. Він декілька разів вдарив родичку ножем, після чого втік з місця події, забравши банківську картку та мобільний телефон.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення песслужби Національної поліції у Дніпропетровській області.

10 жовтня до поліції зателефонувала жінка та повідомила, що вже декілька днів не може додзвонитися до своєї 43-річної сестри. Разом з батьком зниклої, поліцейські потрапили до квартири та виявили у кімнаті тіло жінки з ножовими пораненнями.

Правоохоронці встановили, що до злочину може бути причетний 35-річний брат потерпілої. Оперативники затримали зловмисника 11 жовтня на залізничному вокзалі.

Як з’ясувалося, 8 жовтня чоловік прийшов у гості до сестри. Між ними виникла родинна суперечка, під час якої він взяв на кухні ніж та декілька разів вдарив жінку. Потім забрав її банківську картку, мобільний телефон та поїхав до себе додому. 10 жовтня чоловік повернувся до квартири сестри та забрав ще й холодильник, який відразу продав.

Фігуранта затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. За погодженням з прокуратурою йому повідомили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Наразі вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині 32-річний чоловік завдав більше 30 ножових поранень дідусеві, щоб забрати його гроші. Також на Дніпропетровщині на подвір’я 83-річної жінки кинули гранату.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас