ЖИТТЯ

Антициклон на ім’я Tora захопить Україну 5 жовтня

Масштабна область високого атмосферного тиску – антициклон на ім’я Tora – захопить завтра, 5-го жовтня, і територію України. Тому в нас опадів не передбачається, повсюди буде суха погода.

Хіба вночі та вранці на південному сході України місцями можливий невеликий дощ. Але це все. Про це повідомляє Інформатор з посиланням на синопткиню Наталю Діденко.

Температура повітря потихеньку “з’їжджає” вниз, хоча ще порівняно комфортна. У четвер впродовж дня в більшості областей очікується +17… +22 градуси, на півдні місцями до +22…+24 градусів.

Вночі, звичайно, вже відчутно холодно: +6… +10 градусів, на півдні +10… +15 градусів. Виняток – Крим та Запоріжжя, де буде +8… +10 градусів.

У Києві 5-го жовтня опади малоймовірні. Вночі +8… +11 градусів, вдень +16… +19 градусів.

З найближчого синоптичного майбутнього. 6 -7 жовтня – без кардинальних змін, хіба що місцями невеликий дощ.

А ось у неділю – дощі, а на заході, півночі, значній частині центральних областей істотно похолоднішає. На півдні ще побуде тепла погода. Пам’ятаєте – на початку наступного тижня можливі заморозки!

Все йде по графіку, осінь гарно вчиться, опановує нові предмети – тумани, дощі, похолодання, гонитва вітром за листочками, заморозки. В атмосфери все в порядку, пише Наталя.

Раніше ми повідомили про те, що наближається антициклон Sonja. Яку погоду очікувати у Нікополі та області найближчими днями.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас