ЖИТТЯ

Чому у Нікополі своєчасно не вивозять сміття

З 1 березня 2020 року, після проведення конкурсу, виконавцем послуг на вивезення твердих побутових відходів та негабаритного сміття у Нікополі стало приватне підприємство «Дніпрокомунтранс». Згідно укладеного договору виконавець послуги повинен вивозити сміття своєчасно. Однак з цим виникла проблема.

Про це повідомляє пресслужба міськради Нікополя, передає Інформатор.

Раніше нарікання на роботу цього підприємства були щодо вивозу «негабариту»: купи обрізаних гілок та парості накопичувалися поруч з контейнерами кілька тижнів. Зараз ще й побутове сміття з контейнерів вивозять несвоєчасно. Виконавець послуг пояснює, що нікопольці погано сплачують послугу. А якщо оплата зменшилася, то й вивозити сміття стали менше.

Чому у Нікополі своєчасно не вивозять сміття

Чому у Нікополі своєчасно не вивозять сміття

Нікопольці погано сплачують послугу

Нікопольці погано сплачують послугу

Міська контролює цей процес. Працює спеціальна комісія, яка перевіряє вулиці міста і фіксує невиконання умов договору підприємства.

Купи обрізаних гілок та парості накопичувалися поруч з контейнерами кілька тижнів

Купи обрізаних гілок та парості накопичувалися поруч з контейнерами кілька тижнів

Нещодавно, в ході такої перевірки, знову були виявлені порушення: не відремонтовані і перевернуті контейнери для збору твердих побутових відходів, велике накопичення негабаритного та іншого сміття, а майданчики для збору сміття не відповідали санітарним нормам утримання. Тобто зовсім не прибиралось.

Влада попереджає, якщо й надалі підприємство «Дніпрокомунатранс» не буде виконувати свою роботу, то договір з ним  буде розірвано. Тому що наданням послуг з вивезення сміття в Нікополі повинно бути якісним.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас