ЖИТТЯ

У Кривому Розі патрульні затримали п’яного водія зі зброєю в автомобілі

Криворізькі патрульні затримали водія-порушника. Нетверезий водій мав в авто предмет, схожий на пістолет та набої до нього.

Про це повідомляє інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби Патрульної поліції Кривого Рогу.

Патрулюючи в Покровському районі Кривого Рогу, інспектори отримали повідомлення про те, що водій авто Ford перебуває в стані сп’яніння та має зброю. Поліцейські виявили та зупинили вказане авто.

Під час спілкування з водієм патрульні помітили у нього явні ознаки сп’яніння. 56-річному керманичу інспектори запропонували пройти огляд на стан алкогольного сп’яніння у встановленому законом порядку, але він не погодився.

Під час поверхневої перевірки транспортного засобу охоронці порядку виявили в салоні авто предмет, зовні схожий на пістолет та магазини для нього. Чоловік відмовився надавати документи та почав поводитись зухвало.

Для встановлення особи правопорушника інспектори його затримали та доставили до Криворізького районного управління поліції №3, де склали на 56-річного криворіжця адміністративні матеріали — протокол затримання за ст. 261 та протокол за ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП. На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу, яка вилучила предмет, схожий на зброю. Наразі на правопорушника чекає суд.

Раніше ми повідомили про те, що у Нікополі затримали 43-річного серійного крадія. Також у Нікополі 33-річний чоловік намагався дати хабаря поліцейському.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас