Нікополь До сайту

Поліцейські Нікополя передали дітям району вітальний конверт від друзів з США

На цьому тижні до Нікопольського районного управління поліції доставили незвичний конверт з міста Краун-Пойнт, штату Індіана, США підписаний для Nikopol Police Department. В конверті був лист та два синьо-жовті прапори зі словами підтримки для поліцейських, рятувальників, а також наліпки і прапорці США.

Все це представники міста Краун-Пойнт та його мер Peter D. Land попросили передати дітям Нікопольщини в знак підтримки.  Про це повідомляє пресслужба районного управління поліції Нікополя, передає Інформатор.

Реклама

Ювенальні поліцейські не барилися та вирушили до дітей в одне з міст району. Правоохоронці розказали про лист, передали щирі слова в ньому від закордонних друзів та подарунки.

Поліцейські Нікополя передали дітям району вітальний конверт від друзів з США

В конверті був лист та два синьо-жовті прапори

Великі стяги передали найвідважнішим нашим хлопцям та працівникам ДСНС

Діти дуже зраділи та подякували за підтримку. Від себе правоохоронці вручили ще й прапорці в кольорах України.

Реклама

Великі стяги передали найвідважнішим нашим хлопцям та працівникам ДСНС, які щоденно працюють під обстрілами  біля однієї зі шкіл міста. Вона пошкоджена після атак ворожої артилерії, але незломлена і продовжує функціонувати попри щоденні загрози.

Безмежно дякуємо мешканцям та меру міста Краун-Пойнт, штату Індіана за такі важливі слова в час війни для нас та маленьких українців.

Раніше ми повідомили про те, що у Нікополі вшанували представників спортивної спільноти. Також про те, що юний спортсмен з Нікополя виборов золоту медаль на турнірі з дзюдо у Німеччині.

Реклама

Альона Антонова