ЖИТТЯ

На Дніпропетровщину заборонили ввозити м’ясо через африканську чуму свиней

У Кіровоградській області виявили африканську чуму свиней. На території певного підприємства тимчасово запроваджено карантин. Через це у Дніпропетровську область заборонили ввозити м’ясо з Кіровоградщини.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на Інформатор Кривий Ріг та на на Держпродспоживслужбу у Дніпропетровській області.

З метою запобігання занесенню африканської чуми на територію Дніпропетровської області обмежується ввезення таких продуктів:

  • домашніх свиней та диких кабанів;
  • генетичного матеріалу, продуктів від них;
  • сирого м’яса та всіх видів м’ясних продуктів, отриманих від домашніх свиней і диких кабанів, які не піддавались обробленню, що гарантує знешкодження вірусу АЧС;
  • продуктів тваринного походження (із свиней), призначених для годівлі тварин або для використання у сільськогосподарських та промислових цілях, у фармацевтичних або хірургічних цілях, патологічного матеріалу і біологічних продуктів (із свиней).

Раніше ми повідомили про те, що на які продукти зростуть ціни восени: чим варто запастись. Також про те, що на Дніпропетровщині безпритульна кішка зі сказом покусала чотирьох людей.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас