ЖИТТЯ

Тричі мав загинути та залишився жити: у Дніпрі врятували Захисника

У Дніпрі рятують Захисника Сергія. Чоловік отримав важкі поранення на полі бою. Та все ж зміг вибратись живим.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення директора Дніпропетровського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Радія Шевченко.

Сергій тричі мав померти, але залишився жити. Його группа виходила з завдання, коли поверталися, потрапили на заміноване поле. Одна міна розірвалась зовсім поряд з Сергієм, інші побратими нажаль загинули. Хлопець виповз на дорогу, де його підібрав евак-автомобіль. Тільки рушили до стабілізаційного пункту, в авто прилетів дрон -камікадзе. Всі хто були поряд – 200… Сергій знову вижив.

Тяжко поранений чоловік надав собі першу допомогу і ліг обабіч дороги. На щастя поруч проїзжало ще одне авто. Хлопця забрали і повезли до медиків. Не встигли проїхати і п’ятисот метрів, як пікап підірвався на міні. Машина загорілась. Сергій не пам‘ятає як вибрався з неї. Останне що залишилось в пам‘яті, як котився по траві, щоб загасити на собі полум‘я.

Зараз він у лікарні Мечникова. Він знаходиться у відділенні анестезіології та інтенсивної терапії для хворих з гнійно-септичною патологією. Одужує, хоче назад до побратимів, бо розуміє, що тричі вижив у пеклі, а значить його ще чекає багато справ.

Раніше ми повідомили про те, що у лікарні Дніпра врятували бійця з опіком 90 % поверхні тіла. Також медики Дніпра врятували життя 34-річному бійцю, якому відірвало ногу.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас