Нікополь До сайту

Може долати водні перешкоди: рятувальники Дніпропетровщини отримали нову техніку

Рятувальникам Дніпропетровщини передали нові зразки рятувальної техніки — “БОГУН-2М”. Цей автомобіль може долати снігові замети, заболочену та гірську місцевість і водні перешкоди. Також він оснащений усім необхідним для порятунку людей. 

Випробовування авто пройшло у Дніпровському районі, поблизу річки Мокра Сура. Про це пише Інформатор з посиланням на пресслужбу ГУДСНС у Дніпропетровській області.

Реклама

У салоні транспорту можна розмістити двох постраждалих на ношах та 6 рятувальників. Цей автомобіль укомплектований всім необхідним для порятунку людей, може дістатися до місця події в надскладних умовах та ділянках рельєфу місцевості, а також пересуватися на воді при будь-якому рівні.

На автомобілі можна долати снігові замети, заболочену та гірську місцевість, водні перешкоди. Він забезпечений бензопилою, лебідкою, шанцевим інструментом, медобладнанням, а також засобами зв’язку та сучасною навігацією, що дає можливість йому працювати практично за нульової видимості.

Реклама

Може долати водні перешкоди

Він забезпечений медобладнанням

Цей автомобіль може долати снігові замети

У салоні транспорту можна розмістити двох постраждалих на ношах та 6 рятувальників 

Рятувальники Дніпропетровщини отримали нову техніку

Раніше ми повідомили про те, що у Покрові в гаражі горів ВАЗ-2101. Також про те, що на Дніпропетровщині під час пожежі у квартирі врятували 73-річного чоловіка.

Альона Антонова

Реклама