ЖИТТЯ

13 дітей з Нікополя відпочивали у Карпатах

13 дітей з сімей пільгових категорій Нікополя відпочили в дитячому оздоровчому таборі «Соколята» у Карпатах. Дітлахи оздоровилися, знайшли нових друзів та отримали багато позитивних емоцій.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби Нікопольської міської ради.

Табір розташований у мальовничому прикарпатському краї в місті Хирів Львівської області. Діти цікаво та корисно для здоров’я провели там час перед новим навчальним роком. На території табору щодня проводили різні тематичні заходи, зокрема мистецькі конкурси, вікторини, спортивні змагання, літературні читання тощо.

13 дітей з Нікополя відпочивали у Карпатах

13 дітей з Нікополя відпочивали у Карпатах

Особливо діткам запам’ятався похід на гору до руїн замку, який під час війни використовували для оборони. Дітям дозволили потримати в руках зброю минулих часів – ніж та гільзи.

Весело пройшов День дикуна. Спочатку відпочиваючі розмалювали собі обличчя «бойовим забарвленням», а потім взяли участь в цікавій пригоді в якій треба було впіймати «динозавра».

Три тижні відпочинку пролетіли як один день. Діти гуляли містом, купалися в басейні, який знаходився на території табору, грали у волейбол, футбол, руханки та інтелектуальне казино.

Раніше ми повідомили про те, що діти пільгових категорій з Нікополя відпочивали в Угорщині. Також трійка вчителів з Нікопольського району отримала грамоти від Міністерства освіти і науки України

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас