ЖИТТЯ

Патрульному, який смертельно поранив чоловіка з Jaguar у Дніпрі, обрали запобіжний захід

У Дніпрі закінчилось судове засідання щодо обрання запобіжного заходу патрульному Єгору Звонкову. Він смертельно поранив чоловіка з Jaguar на проспекті Мазепи, коли той напав на нього і його напарницю. 

Про це повідомляє Інформатор з посланням на пресслужбу патрульної поліції в Дніпропетровській області.

31 серпня в Дніпрі відбулося судове засідання над патрульним. Засідання проходило у Кіровському суді. Прокурор наполягав на арешті терміном на 60 діб без права внесення застави, пише Інформатор Дніпро.

Поліцейський не був присутній у залі за станом здоров’я. Він вмикався по відеозв’язку. Також чоловік не визнав свою провину у перевищенні повноважень. Рішення суду — запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту до 30 жовтня 2023 року.

“Ця справа є принциповою для нас усіх. На засіданні були патрульні, керівництво управління патрульної поліції в Дніпропетровській області, громадськість та ЗМІ. Поліцейські всієї України підтримують колег.  Чекаємо на справедливі засідання та висловлюємо підтримку нашому колезі!”, – йдеться в офіційному повідомленні патрульної поліції.

Нагадаємо, 29 серпня на проспекті Мазепи поліцейські зупинили автомобіль Jaguar за порушення правил дорожнього руху. За кермом вони побачили жінку, а поряд сидів чоловік. Між парою та патрульними почався конфлікт, який переріс у бійку. Патрульному довелося застосувати зброю, і він смертельно поранив чоловіка. У салоні автомобіля також були двоє дітей, один із яких зняв на відео інцидент. Пізніше стало відомо, що поліцейського було затримано. Відео з бодікамер показало, що в ході конфлікту чоловік дозволяв собі грубості на адресу поліцейських, а вони намагалися насильно дістати жінку з салону автомобіля.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас