Нікополь До сайту

Мешканці Нікопольського району можуть отримати допомогу від чеської гуманітарної організації

Голова Нікопольської РВА зустрівся з представниками чеської гуманітарної організації «Людина в біді». Вони обговорили моменти співпраці, визначилися з переліком громад які можуть отримувати допомогу. Наразі допомога надається мешканцям Червоногригорівській та Мирівській громад.

Про це повідомляє Інформатор, посилаючись на повідомлення голови Нікопольської РВА Євгена Євтушенко.

Реклама

Чеська гуманітарна організація «Людина в біді» (@PeopleinNeedUkraine), завдяки фінансовій підтримці Гуманітарного фонду для України продовжує допомагати жителям Нікопольського району, домівки яких постраждали внаслідок обстрілів: люди отримують будівельні матеріали для аварійного ремонту житла.

На даний час чеською гуманітарною організацією «Людина в біді» ведеться активна робота на території Червоногригорівської та Мирівської громад. Можлива співпраця і в інших громадах району.

Для отримання допомоги необхідно подати заявку за тел: (095) 117-83-55.

Реклама

Більше інформації щодо умов участі в програмі або місць поточного реагування, можна дізнатися, зателефонувавши за наступними номерами:

Раніше ми повідомили про те, що діти пільгових категорій з Нікополя відпочивали в Угорщині. Також про те. що мешканці Нікопольщини регулярно отримають допомогу.

Альона Антонова

Реклама