ЖИТТЯ

Загарбники завезли до Запорізької області партію російських підручників з історії

Загарбники завезли у Василівський район нові підручники з історії. На зміну українським підручникам, які були вилучені зі шкіл, вони завезли на окуповану територію партію російських підручників, повністю просякнутих імперською пропагандою.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення Медіа Центру Енергодару.

Окупанти показали, як виглядає новий підручник з історії росії для 11 класу. В ньому розповідається про період з 1945 року по теперішній час та просуваються основні наративи російської пропаганди. Цей підручник презентували у росії декілька тижнів тому. Як повідомляли росЗМІ, він містить повністю переписану історію за 50 років — з 1970 по 2000 рік.

Також у підручнику з’явився розділ про конфлікт на Донбасі 2014 року і так звану «спеціальну військову операцію», як російська пропаганда називає повномасштабну загарбницьку війну проти України. Автори підручника переконують школярів, що Україна — ультранаціоналістична держава, а росія вторглась в Україну для «захисту Донбасу і забезпечення своєї безпеки».

На фото, опублікованих у ворожих телеграм-каналах, можна побачити розділ про міфологізованих російською пропагандою «героїв-мучеників» нурмагомеда гаджімагомедова, тимофія матвєєва, олександра жихарєва та інших — російських воєнних злочинців, які загинули під час повномасштабної війни в Україні.

Загарбники завезли до Запорізької області партію російських підручників з історії

Загарбники завезли до Запорізької області партію російських підручників з історії

Викладати по цьому підручнику почнуть у місцевих школах вже з 1 вересня. Також окупанти анонсували поставку російських підручників з інших предметів.

Раніше ми повідомили про те, що в Енергодарі пролунав вибух у будівлі відділення поліції. Також показали, як виглядає та будівля після потужного вибуху.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас