Нікополь До сайту

Затиснуло в Opel Omega: на Дніпропетровщині водій не впорався з керуванням та врізався в дерево

27-го серпня, о 19:10, до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про ДТП. Аварія сталась поблизу селища Куліші Петриківської селищної територіальної громади. Водія іномарки затиснуло всередині легкового автомобіля.  

За викликом одразу було направлено 7 місцевих надзвичайників. Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Реклама

По прибуттю рятувальників до місця події встановили, що сталася дорожньо-транспортна пригода за участю легкового автомобіля Opel Omega. Попередньо встановлено, що водій автомобіля не впорався з керуванням, виїхав за межі дорожнього покриття та врізався в дерево.

На Дніпропетровщині водій не впорався з керуванням та врізався в дерево

Водія затиснуло в Opel Omega

ДТП сталась поблизу селища Куліші

Деблокували травмованого водія

Рятувальники за допомогою спеціального інструменту деблокували травмованого водія 1991 року народження та передали працівникам “швидкої”.

Деталі дорожньо-транспортної пригоди встановлюють правоохоронні органи.

Реклама

Потерпілого доставили до лікарні

Раніше ми повідомили про те, що подружжя поліцейських з Нікополя надало допомогу чоловіку, автівка якого перекинулась внаслідок ДТП. Також про те, що у Кривому Розі трапилась смертельна ДТП: тіло водія деблокували рятувальники.

Альона Антонова

Реклама