ЖИТТЯ

У Марганці, під час пожежі, наздвичайники врятували двох чоловіків

26 серпня, о 2:58, до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Паркова міста Марганець. За повідомленням було негайно направлені рятувальників Марганця у складі трьох чергових відділень.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

По прибуттю до місця вогнеборці встановили, що пожежа виникла у житловій квартирі на третьому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку. Під час ліквідації пожежі надзвичайники врятували двох чоловіків, 1965 та 1992 років народження. Постраждалих  госпіталізували до лікарні, з попереднім діагнозом – отруєння продуктами горіння.

Вогнем знищено речі домашнього вжитку у квартирі на загальній площі 10 квадратних метрів. О 3:22 пожежу локалізовано та 3:53 ліквідовано. До гасіння пожежі залучено 7 чоловік особового складу та 3 одиниці пожежно-рятувальної техніки.

Пожежа трапилась на вулиці Паркова міста Марганець

Пожежа трапилась на вулиці Паркова міста Марганець

До гасіння пожежі залучено 7 чоловік особового складу

До гасіння пожежі залучено 7 чоловік особового складу

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині підпалили 64-річного чоловіка, він отримав 45% опіків тіла. Також рятувальники Покрова гасили пожежу у приватному будинку в селі Грушівка.

Анна Томілова 

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас