ЖИТТЯ

Військовий командир здав у ломбард Дніпропетровщини квадрокоптери та радіостанції

На Дніпропетровщині військовий здав до ломбарду чотири комплекти радіостанцій та два квадракоптера DJI mavic 3E. Підозрюваний – командир одного з підрозділів військової частини.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення Спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Східного регіону.

Командир розвідувального взводу викрав чотири комплекти радіостанцій портативних спеціального призначення Motorola DP 4400 та два квадракоптера DJI mavic 3E загальною вартістю 500 000 гривень. Здав військове майно в ломбарди на території Дніпропетровської області, він отримав гроші, якими розпорядився на власний розсуд.

Фігуранту повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 410 КК України та вручено клопотання про застосування запобіжного заходу у виді тримання під вартою. Слідство триває. Підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років.

Раніше ми повідомили про те, що війська рф протягом ночі обстрілювали Нікопольщину та Зеленодольську громаду. Також про те, що протягом ночі ворог атакував Нікополь з безпілотника та артилерії.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас