ЖИТТЯ

В селі під Нікополем чоловік вдарив знайомого металевою трубою по обличу: потерпілий втратив одне око

У Нікопольському районі правоохоронці повідомили про підозру чоловіку, який під час сварки наніс знайомому удар металевою трубою по обличу. Через тяжкі ушкодження 35-річний потерпілий втратив одне око.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби Нікопольського районного управління поліції.

12 травня до поліції Нікополя звернувся мешканець одного з сіл району та повідомив, що десять днів тому його побив односелець. В ході досудового розслідування правоохоронці встановили, що подія трапилася 2 травня поблизу одного з продуктових магазинів, де відпочивала компанія з трьох чоловіків.

Під час спілкування стався конфлікт та почалась бійка, в ході якої зловмисник взяв металеву трубку та вдарив потерпілого по обличчю. Внаслідок удару останній отримав численні ушкодження серед яких повна втрата зору на ліве око, та перелом кісток носа.

18 серпня після проведення необхідних слідчих дій чоловіку повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченому ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) ККУ.

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині 43-річний чоловік до смерті забив молотком 61-річного знайомого. Також у Нікополі під час відпочинку в кафе 55-річний чоловік отримав ножа в груди.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас