ЖИТТЯ

Судитимуть мешканця Нікополя, який протягом місяця катував та прив’язував 5-річниго пасинка

Мешканець Нікополя протягом місяці катував 5-річного пасинка. Чоловік бив та прив’язував хлопчика ланцюгом до стіни або столу.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби Дніпропетровської обласної прокуратури.

За даними слідства, чоловік протягом місяця катував 5-річного пасинка. Чоловік нібито «за погану поведінку», неодноразово наносив удари по голові та тілу хлопчика і тримав його прикутим металевим ланцюгом до стіни та письмового столу. На обличчі та тілі дитини залишилися множинні садна та синці.

Під час чергового катування сусіди почули крик хлопчика та викликали поліцію. У ході огляду квартири правоохоронцями виявлено та вилучено металевий ланцюг та гаки, які використовував чоловік для «виховання».

За результатами комплексу слідчих заходів, а також допиту дитини з використанням методики «Зелена кімната», яка ґрунтується на міжнародних стандартах поводження із неповнолітніми, інформація щодо вчинення протиправних дій чоловіком підтвердилася. Прокурорами Нікопольської окружної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт стосовно місцевого мешканця за фактами катування та незаконного позбавлення волі малолітньої дитини (ч. 1, 2 ст. 127, ч. 2 ст. 146 КК України). Обвинувачений перебуває під вартою без права внесення застави.

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині в руках у 11-річного хлопчика вибухнув зарядний пристрій. Також на Дніпропетровщині в ДТП постраждала маленька дитина.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас