ЖИТТЯ

На Дніпропетровщині чоловік на підпитку почав стрілянину посеред вулиці

У Першотравневську місцевий мешканець вчинив стрілянину посеред вулиці. Чоловік, знаходячись у стані алкогольного сп’яніння, зробив декілька пострілів у повітря з пневматичного пістолету. Зловмисника затримав дільничний офіцер поліції, який повертався додому.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби Національної поліції у Дніпропетровській області.

Злочин стався 14 серпня приблизно 20:35 у дворі будинку по вулиці Театральна міста  Першотравенськ. Як з’ясувалося, місцевий житель перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння здійснив декілька пострілів в гору з пневматичної зброї.

В той час неподалік проходив дільничний офіцер поліції. Не гаючи часу він підійшов до зловмисника із проханням припинити вчиняти хуліганські дії. Однак, чоловік на зауваження не реагував та тримаючи пістолет в руці вдарив ним поліцейського.

Наразі нападника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Зловмиснику повідомили про підозру, у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років позбавлення волі.

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині чоловік вистрелив з пневматичної зброї в руку перехожій. Також на Дніпропетровщині чоловік вистрілив у спину 7-річному хлопцю.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас