ЖИТТЯ

За чверть місяця медики Криворіжжя більше 120 разів виїжджали на виклики з приводу кримінальних травм

Не дивлячись на складну ситуацію сьогодення пов’язану з військовими діями, постійною небезпекою ракетних обстрілів, необхідністю ліквідації наслідків та відновлення інфраструктури, деякі мешканці Дніпропетровщини продовжують ускладнювати життя громадян кримінальними діями.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення директора Дніпропетровського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Радія Шевченко.

Лише за декаду серпня, бригадами Криворізької станції екстренної медичної допомоги виконано більше 120 виїздів з приводу кримінальних травм, з них 11 виїздів з приводу ножових поранень. Більша частина травмування має безпосередній зв’язок з неконтрольованістю дій людей, що знаходяться в стані алкогольної або наркотичної інтоксикації.

“Робота бригад ЕМД при виконанні виїздів на кримінальні випадки завжди супроводжується значним емоційно-фізичним навантаженням, а іноді безпосередньою небезпекою для медичних працівників. Шановне товариство, ви усвідомлюєте в який час живите? Чи випита чарка зовсім викрадає в вас розум?”, –  йдеться у повідомленні медиків.

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині, під час п’янки, чоловік порізав ножем знайомого. Також ми повідомляли, що у Покрові чоловік підірвав гранту у квартирі, є загиблий та поранений.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас