ЖИТТЯ

На Дніпропетровщині, під час п’янки, чоловік порізав ножем знайомого

Не дивлячись на складну обстановку та напруженість в повсякденні, значна частина населення не визнає свою відповідальність за свої дії та вчинки, зокрема пов’язаними зі вживанням алкогольних напоїв, що приводять до трагічних наслідків. Так 7 серпня об 1:09 до екстренки надійшов виклик з приводу отримання чоловіком ножового поранення. На виклик терміново виїхала бригада.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення директора Дніпропетровського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Радія Шевченка.

прибувши на місце події стало відомо, що двоє чоловіків, під час вживання спиртних напоїв почали доказувати свою правоту. І, як доказ правоти, взялися за ножа. У одного з постраждалих численні ножові поранення грудної клітини та живота, деякі з них проникаючі в черевну порожнину з пошкодженням внутрішніх органів. Після надання екстреної медичної допомоги, постраждалого в екстреному порядку з проявами геморагічного шоку доставили в Павлоградську лікарню інтенсивного лікування.

Раніше ми повідомили про те, що у Покрові чоловік підірвав гранту у квартирі, є загиблий та поранений. Також на Дніпропетровщині 54-річний чоловік скоїв самогубство, підірвавши гранату.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас