ЖИТТЯ

Залишилась мати, дружина та троє дітей: на Донецькому напрямку загинув металург з Нікополя

З сумом повідомили про смерть металурга з Нікополя. Володимир Луньов загинув внаслідок ворожого обстрілу на Донецькому напрямку 7 серпня 2023 року. Він був штурмовикам 35 морської бригади, в/ч А2613.

Про це повідомили в групі “Нікополь Феросплавний”, передає Інформатор.

На НЗФ Володимир відпрацював більше 20 років електрогазозварником, в колективі користувався повагою. Мав гостре почуття обов’язку, тому не тільки свою роботу виконував добре, а ще й був активним донором крові.
Володимир пішов воювати у червні цього року – сам, не чекаючи повістки. Сказав: «А як інакше? Я ж чоловік, батько. Як мені в очі дітям дивитись, коли вони спитають – що ти робив, тато, коли в країні йшла війна? Це наш обов’язок – боронити державу».

Служив бадьоро, ніколи не жалівся, навіть навпаки – хвалився, що все в нього є, що зброї вдосталь. Своїм бойовим духом підтримував побратимів до останнього подиху.

“Він нічого не шкодував для країни – ані крові, ані, як виявилось, життя, – розказують колеги. – Володимир мав золоті руки – по роботі на заводі, та й вдома, міг зробити все що завгодно. Він був людина-дія – небагатослівний за нього завжди говорили його справи. Добрий відповідальний, надійний. Його смерть для нашого колективу” – велика втрата.

У Захисника України залишилась мама, дружина та троє дітей. Прощання з Героєм відбудеться в п’ятницю.

Інформатор висловлює щирі співчуття рідним та близьким загиблого…

Раніше ми повідомили про те, що у боях за Україну загинув 42-річний солдат з Марганця. У Нікополі через обстріли загинув 36-річний чоловік та 18-річний хлопець.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас