ЖИТТЯ

У Дніпропетровській області проживає найбільша кількість пенсіонерів

Згідно зі свіжими даними від OpenDataBot в Дніпропетровській області зареєстровано приблизно 886,3 тисяч пенсіонерів. Це найвищий показник серед усіх регіонів України.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення голови ДОР Миколи Лукашука.

За останні півтора року війни Дніпропетровщина стала новою домівкою для багатьох людей, включаючи літніх, які були вимушені залишити тимчасово окуповані території. До початку повномасштабного вторгнення населення Дніпропетровської області становило 3,2 мільйона осіб, поточний показник це понад 886 тисяч пенсіонерів.

“Демографічна картина значно змінилася. Зростаюча кількість пенсіонерів свідчить про необхідність адаптувати соціальну, медичну та інфраструктурну політику регіону. На наступній сесії обласної ради підніму питання суттєвої зміни програми соціально економічного розвитку Дніпропетровщини” – йдеться у повідомленні Миколи Лукашука.

Раніше ми повідомили про те, що через ворожий обстріл Нікополя постраждала 85-річна жінка та 35-річний чоловік. Також ми повідомляли, що у липні в Нікополі відновили 14 пошкоджених обстрілами дахів.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас