ЖИТТЯ

Два роки переховувався від правосуддя: у Дніпропетровській області затримали чоловіка, який проник до будинку та вбив господаря

Правоохоронці Синельникове затримали раніше судимого за тяжкі злочини чоловіка. Він проник до будинку, після чого вбив господаря. Після скоєння злочину злодій втік та майже два роки переховувався від правосуддя.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби Національної поліції у Дніпропетровській області.

Підозрюваний підібравши ключ до вхідних дверей проник до одного із будинків села Гаврилівка Синельниківського району, та вирішив у ньому пожити. Через декілька днів господарі завітали до домівки та застали вдома «несподіваного гостя», який в той час спав на ліжку.

Між чоловіками виник конфлікт, під час якого нападник наніс потерпілому ножове поранення. Від отриманих травм господар будинку помер через декілька днів. Усвідомлюючи скоєне зловмисник втік з місця злочину та почав переховуватися від правосуддя.

За даним фактом слідчим Синельниківського районного управління поліції відкрито кримінальне провадження за фактом умисного вбивства, та підозрюваного у злочині чоловіка оголошено у розшук. Зловмисником виявився неодноразово засуджений за тяжкі злочини місцевий мешканець.

Проведеними оперативними заходами правоохоронці встановили його місцеперебування та вчора, 7 серпня, затримали у одному із селищ Синельниківщини. Злодію повідомили про підозру. Слідчі заходи відносно нього тривають.

У Дніпропетровській області затримали чоловіка, який проник до будинку та вбив господаря

У Дніпропетровській області затримали чоловіка, який проник до будинку та вбив господаря

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині 27-річний чоловік погрожуючи пістолетом викрав у підлітка телефон. Також на Дніпропетровщині 30-річний чоловік перевозив в автомобілі понад 500 набоїв, грату та деталі автомату.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас