ЖИТТЯ

На Дніпропетровщині в тестовому режимі запрацював новий мультиплекс МХ-7

На Дніпропетровщині в тестовому режимі запрацював новий мультиплекс МХ-7. За технічною назвою стоїть можливість подавати український телевізійний сигнал на ті території, де ворогами були знищені чи суттєво пошкоджені телевежі як, наприклад, в Нікопольській та Марганецькій громадах, а також – на звільнену територію Херсонщини, Харківщини, Чернігівщини, Сумщини.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення голови ДОР Миколи Лукашука.

Інформація – це зброя. Іноді навіть потужніша за звичайну. Ворог це добре розуміє, тому чи не перше, що окупанти роблять на захоплених ними територіях – знищують можливість доступу наших людей до українських ЗМІ і вмикають на повну потужність свою машину пропаганди. Те ж саме агресор намагається робити і на вільних українських територіях. Жителі Нікополя та Марганця добре знають, що хочуть навіяти українцям рашистські радіостанції, адже туди з тимчасово окупованих територій «долітають» ворожі радіо-голоси.

Своїми ІПСО загарбники намагаються посіяти зневіру в ЗСУ, скомпрометувати владу, виправдати вбивства мирних людей, окупацію та грабіж. Але вже не тепер. МХ-7 поверне можливість людям, які поки що знаходяться в окупації, чути та бачити українське. Чути та бачити правду. І знати, що жоден клаптик української землі не залишиться ворогу та повернеться додому. Як повернулися Херсон та Харківщина.

Раніше ми повідомили про те, що загарбники погрожують репресіями та залякують мешканців Енергодару. Також ми повідомили про те, що розміщення загарбниками засобів ураження на Запорізькій АЕС погіршує безпекову ситуацію.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас