ЖИТТЯ

Мешканець Дніпропетровщини встановив світовий рекорд з параплавання

Антон Коль з Дніпропетровщини встановив новий світовий рекорд з параплавання. Попередній рекорд було встановлено більше 10 років тому.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення голови ДОР Миколи Лукашука.

Антон Коль встановив світовий рекорд у запливі серед чоловіків на 200 метрва вільним стилем із часом 4:57,31. Разом з іншими спортсменами Антон зараз бере участь у Чемпіонаті світу 2023 з параплавання, який триває у британському Манчестері вже п’ятий день.

Українську команду представляють 42 спортсмени, з яких четверо – вихованці комунального закладу Дніпропетровський регіональний центр з фізичної культури і спорту «Інваспорт» Дніпропетровської обласної ради: Антон Коль, Ірина Пойда, Ганна Стеценко та Дмитро Ванзенко.

На сьогодні вони завоювали 2 золоті медалі, 4 срібних та одну бронзову. Вже три ліцензії на Паралімпійські Ігри-2024 у Парижі для Збірної України спортсмени здобули.

Раніше ми повідомили про те, що мешканка Покрова здобула “золото” на змаганнях з хай-дайвінгу. Також яхтсменка з Дніпропетровщини здобула “золото” на Чемпіонаті світу з вітрильного спорту.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас