ЖИТТЯ

Виловив риби на 160 тисяч гривень: на Дніпропетровщині затримали браконьера

2 серпня рибпатрульні Дніпропетровщини викрили браконьера. Чоловік виловлював рибу річці Кільчень, поблизу міста Підгородне Дніпровського району.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення Дніпропетровського рибоохоронного патруля.

Чоловік виловлював рибу за допомогою гумового човна забороненим знаряддям. За допомогою сітки він наловив 92 особини карася сріблястого, 4 особини щуки та 1 особину окуня. Загальна вага незаконно добутих водних біоресурсів склала 22 кілограми. Збитки, завдані рибним запасам, становлять 162 486грн.

На порушника оформлено протокол за ч.4 ст.85 КУпАП. На місце події викликано слідчо-оперативну групу Нацполіції. Матеріали справи готуються для передачі до слідчих органів для відкриття кримінального провадження за ст.249 ККУ (незаконне зайняття рибним промислом). Човен та знаряддя лову вилучено слідчим до рішення суду. Незаконно добуті водні біоресурси випущено в природне середовище існування.

Раніше ми повідомили про те, що на Дніпропетровщині чоловік вистрелив з пневматичної зброї в руку перехожій. Також ми повідомляли, що на Дніпропетровщині чоловік вистрілив у спину 7-річному хлопцю.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас