ЖИТТЯ

Мешканець Дніпропетровщини закликав рф наносити ракетні удари по правоохоронцям

СБУ викрила і заблокувала зухвалого антиукраїнського агітатора. Він закликав ворога наносити ракетні удари по адмінбудівлям правоохоронців на Дніпропетровщині.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби управління СБ України у Дніпропетровській області.

Встановлено, що мешканець Кам’янського у минулому працював в охоронній структурі столиці України і займався східними єдиноборствами. Він активно використовував Інтернет для просування меседжів спортивної тематики, а з недавнього часу на сторінці почали з’являтися і антиукраїнські наративи.

Так, в одній з останніх публікацій, викладеній на особистій сторінці у «Instagram», він схвально висловився з приводу влучання ракети в адміністративну будівлю Служби безпеки України в області. Крім того, він розмістив відеозвернення, де підтвердив своє авторство у дописі, і закликав рф і надалі наносити ракетні удари по місцям дислокації співробітників правоохоронного блоку.

Співробітники СБУ оперативно встановили місцезнаходження антиукраїнського пропагандиста. У ході проведення слідчих дій правоохоронці вилучили мобільний телефон, який він використовував у протиправній діяльності.

Чоловіку повідомлено про підозру за ст. 436-2 (виправдовування, визнання правомірною, заперечення збройної агресії Російської Федерації проти України, глорифікація її учасників) Кримінального кодексу України. Судом йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Мешканець Дніпропетровщини закликав рф наносити ракетні удари по правоохоронцям

Мешканець Дніпропетровщини закликав рф наносити ракетні удари по правоохоронцям

Судом йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою

Судом йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою

Раніше ми повідомили про те, що 15 років тюрми отримав агент російського гру, який хотів знищити українську ППО на Дніпропетровщині. Також двох мешканців Дніпропетровщини будуть судити за співпрацю з ворогом.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас