ЖИТТЯ

Вибух в пенсійному фонді Марганця: постраждалий знаходиться під конвоєм у лікарні

У середу, 2 серпня, невідомий чоловік прийшов до управління пенсійного фонду у Марганці з гранатою. Він взяв заручницю, яку відпустив у ході перемовин з поліцейськими. Після, чоловік підірвав боєприпас.

Перший заступник голови Дніпропетровської ОВА Володимир Орлов прокоментував ситуацію в ефірі телемарафону “Єдині новини”. Про це повідомляє Інформатор з посиланням на Інформатор Дніпро.

“Це був відвідувач пенсійного фонду, який був незадоволений з якихось питань. Взяв заручника, і коли зрозумів, що в нього нічого не виходить, відпустив заручницю і підірвав гранату. З осколковими пораненнями чоловік знаходиться у лікарні. Його стан стабільний, він під конвоєм. Чоловіку загрожує ув’язнення”, – прокоментував Орлов.

Також Володимир Орлов спілкувався з очільником пенсійного фонду області. Той сказав, що приміщення приберуть до кінця дня.

Раніше ми опублікували офіційний коментар поліції щодо вибуху в Марганці. Також повідомили про те, що на Дніпропетровщині 54-річний чоловік скоїв самогубство, підірвавши гранату.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас