ЖИТТЯ

Мешканці Дніпропетровщини можуть стати помічниками ветеранів

Мешканців Дніпропетровщини запрошують стати помічниками ветеранів. Вони будуть супроводжувати та допомагати оборонцям повернутися до мирного життя. 

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби Дніпропетровської ОДА.

Долучатися можуть ветерани та члени їхніх родин, які прагнуть допомагати демобілізованим. Вони супроводжуватимуть та консультуватимуть щодо працевлаштування, навчання, соціального захисту та реабілітації, покращення здоров’я.

Серед усіх кандидатів обирають найвмотивованіших під час співбесіди. Оцінюють потенціал учасників спеціальні відбіркові комісії. До них входять представники громад, профільного міністерства, психологи.

На тих, хто успішно пройде конкурсний відбір, чекає фахова підготовка у Центрі ветеранського розвитку. Кандидатів навчать комунікувати з ветеранами і їхніми сім’ями, правовим аспектам. Після – працевлаштують до Сервісних офісів, які створять у громадах.

Один помічник опікуватиметься не більш ніж 100 ветеранами. Щоб долучитися до проєкту, слід подати заявку через портал Е-ветеран. Деталі – за номером телефонної лінії інформаційної підтримки: (063) 688-94-10.

Раніше ми повідомили про те, що двох мешканців Дніпропетровщини будуть судити за співпрацю з ворогом. Також ми повідомляли, що трое ухилянтів з Покрова намагались перетнути кордон з Угорщиною.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас