Прес-релізи

Незамінний помічник для нагріву води: де можна придбати бойлер Thermex зі знижкою

Незамінними помічниками для нагрівання води стали бойлери. Їхню роботу гідно оцінили як власники приватних будинків і квартир, так і комерційних приміщень. Лідерами серед водонагрівачів є бойлери Thermex. Вони заощаджують електроенергію і швидко нагрівають воду.

На що звернути увагу при виборі бойлера?

Підібрати якісний, з тривалим строком служби водонагрівач можливо. Обираючи бойлер враховуйте низку факторів, таких як: габарити, об’єм бака (тонкий, круглий; прямокутний; циліндричний), тип нагрівача (відкритий; сухий ТЕН), потужність та продуктивність.

Не менш важливим є  зовнішнє оформлення бойлера. Thermex має стильний дизайн і оптимальну форму. Він найкраще доповнить інтер’єр приміщення.

Чому варто купити водонагрівач Thermex

На полицях магазинів можна побачити широкий асортимент найпопулярніших водонагрівачів різних конфігурацій. Перевага Thermex в багаторічній історії успіху італійської марки. Бренд випускає водонагрівальне обладнання понад 70 років. За цей час роботи Thermex завоював довіру покупців у всьому світі. До того ж вся техніка має сертифікати та гарантії від виробника. З асортиментом водонагрівачів можна ознайомитись за цим посиланням – https://comfy.ua/ua/water-heater/brand__thermex/.

Маючи водонагрівач, можна забути про перебої з гарячою водою. Однак перш ніж купувати прилад, подумайте, який саме вам підходить більше. Існують два види водонагрівачів –   проточні і накопичувальні.

Як саме працюють проточні водонагрівачі

Проточний водонагрівач робить воду моментально теплою або гарячою. Це відбувається завдяки ТЕНу, через який і проходить вода. Сам пристрій підключається до водоводу. Всередині обладнання є спеціальний датчик потоку, який дозволяє економити електроенергію.

Як працює накопичувальний бойлер

У кожної моделі є об’ємний бак. Його підключають до водогону. Далі, наповнюють холодною водою. Перш ніж запустити бойлер в роботу, оберіть необхідний  температурний режим для нагріву.

Обираючи накопичувальний бойлер не забувайте чистити ТЕН. Вода в крані не завжди якісна, тож правильна експлуатація водонагрівача допоможе йому працювати без перебоїв довгі роки.

 

Якого об’єму обрати водонагрівач

Перед покупкою бойлера визначтеся, який саме об’їм вам потрібен. Моделі водонагрівачів Thermex варіюються від 10 до 100 і більше літрів. Якщо у вас маленька родина, або ви одинокі, то можна обрати невеликий апарат. Він займає небагато місця і швидше нагріває воду. Порахуйте, скільки води споживає одна людина й обирайте потрібну вам модель.

Для великої родини підійде бойлер на 100 літрів. До речі, він дуже популярний серед покупців, які мешкають у приватних будинках.

Обирайте відповідний тип установки та замовляйте електричний водонагрівач Thermex з великою знижкою. Вони зручні й незамінні у побуті. Про перебої з гарячою водою можна забути.

Рекламний матеріал 

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас