ЖИТТЯ

З Нікополя евакуюють людей похилого віку: куди звертатися

У Нікополі за державною програмою до більш безпечних районів евакуюють людей похилого віку. Виїзд добровільний та безкоштовний, але є певні умови. Евакуація добровільна, але беруть тільки тих, хто здатен самостійно пересуватися, сам себе обслуговувати та немає шкідливих звичок.

Про це повідомляє пресслужба Нікопольської міської ради, передає Інформатор.

Наразі державною програмою вже скористалися більше 800 нікопольців. Цього разу 13 чоловік поїхали до селища Солотвине Закарпатської області, де будуть забезпечені безкоштовним проживанням та харчуванням. Це стало можливим завдяки співпраці департаменту охорони здоров’я Дніпропетровської облдержадміністрації та місцевої влади Нікополя.

Державна програма стартувала наприкінці серпня минулого року. За мету поставили централізовану евакуацію. найбільш незахищених верств населення до більш безпечних районів Західної України.

З Нікополя евакуюють людей похилого віку

З Нікополя евакуюють людей похилого віку

Програма ще триває. Для того, щоб виїхати, бажаючим треба звернутися до Управління гуманітарної політики міськради Нікополя за адресою: вул. Отаманська, 2 (кабінет № 202). Дізнатися інформацію детальніше можна за телефоном (066) 336-50-30.

Раніше ми повідомили про те, шо протягом ночі загарбники двічі вдарили по Нікопольському району з важкої артилерії. Таокж про те, що поліція Нікополя показала наслідки ворожих ударів.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас