ЖИТТЯ

У Покрові 27-річний чоловік оголений купався у фонтані

23 липня, о 13:00 до поліції  зателефонував мешканець Покрова, та повідомив що у центі міста у фонтані купається оголеній чоловік. На місце виїхали інспектори сектору реагування патрульної поліції.

Про це повідомляє Інформатор посилаючись на повідомлення пресслужби головного управління Національної поліції у Дніпропетровській області.

27-річний чоловік не реагував на зауваження правоохоронців та опирався законним вимогам. Також кидався на одного з патрульних з кулаками.

Чоловіка доставили для з’ясування обставин до відділу поліції. На нього склали два адміністративні протоколи: за ст. 173 (дрібне хуліганство) та ст. 185 (злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Йому загрожує штраф або адміністративний арешт на строк до 15 діб.

Раніше ми повідомили про те, що у Нікополі подружжя з ножем увірвалося до квартири 78-річної жінки, щоб забрати гроші. Також у Марганці піймали шахрая, який попросив подзвонити та втік з телефоном.

Анна Томілова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас