ЖИТТЯ

У Нікополі біля клубу «Оберіг» невідомі зняли крани на баках з водою

Днями у Нікополі,  біля клубу «Оберіг», що на третій дільниці, було виявлено відсутність кранів на баках з технічною водою. Ймовірно, крани були вкрадені. Про це розповіла депутат Анна Сідільова.

Детальніше про це повідомляє Інформатор з посиланням на пост жінки у Facebook.

Після інциденту мешканці третьої дільниці не змогли вчасно отримати необхідну воду, яка лишилась в баках. Анна Сідільова попередила, якщо крани знову викрадуть, то вода просто витече на землю і люди залишаться без неї.

“В той час, коли нам з вами потрібна вода, коли цю воду ми вже знайшли спосіб привезти і роздати, хтось з нас просто взяв і вкрав крани. Я не знаю, що з цим робити і як. Але я точно знаю, що коли так піде і надалі, то ми всі просто залишимось без води з усіма витікаючими з цього наслідками”, – пише депутат.

У Нікополі біля клубу «Оберіг» невідомі зняли крани на баках з водою

У Нікополі біля клубу «Оберіг» невідомі зняли крани на баках з водою

Вона закликала мешканців проявити пильність та відповідально поставитись до нагляду за майном. Депутатка просить надсилати їй свої пропозиції, як можна уникнути в подальшому повторення подібного вандалізму.

Раніше ми повідомили про те, що за крадіжку та пограбування у Нікополі затримали 38-річного чоловіка. А на Дніпропетровщині 34-річна жінка за сім тисяч доларів переправляла за кордон чоловіків.

Альона Антонова

© 2007-2022 Інформатор - Національне інтернет-видання.
При повному або частковому використанні матеріалів сайту посилання
на сайт інтернет-видання nikopol.informator.ua як джерело інформації є обов'язковим.

Нагору

Информатор в твоем телефоне!

Все новости Никополя в одном Telegram-канале. Подпишись прямо сейчас, чтобы не пропустить что-то важное!

Подписаться сейчас